RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В Індії під час аварії мосту загинуло понад 100 людей: відео

У неділю, 30 жовтня, в індійському місті Морві впав підвісний міст із сотнями людей, які на ньому прогулювалися - понад сто людей загинуло, ще десятки травмувалися і зникли безвісти.

Про це повідомив телеканал NDTV.

Зазначається, що всього на мосту було близько 500 людей. За 15 хвилин після того, що сталося, на місце трагедії прибули пожежна служба, швидка, поліція та рятувальники. За останніми даними від правоохоронців, станом на ранок понеділка загинуло понад 120 людей.

Читайте також: У Сеулі понад 100 людей стали жертвами тисняви: відео

"В даний час ми знайшли 120 тіл. Ймовірно, кількість жертв зросте, оскільки пошукова операція продовжується" , - розповів керівник поліції Морбі.

Він додав, що ймовірно кількість загиблих зросте, оскільки станом на вечір їхня кількість була близько 75 осіб. У той же час, до лікарні з травмами доправили близько 70 постраждалих, ще сотня вважається зниклими безвісти.

Міністр оборони Індії Раджнатх Сінгх у своєму Twitter-акаунті висловив співчуття рідним загиблих та побажав якнайшвидшого одужання постраждалим.

Варто зазначити, що пішохідний міст через Мачху був закритий на ремонт на сім місяців. Він був знову відкритий для публіки 26 жовтня, у Новий рік у Гуджараті і був улюбленим місцем для прогулянок місцевих жителів, проїзд ним заборонено. Влада штату вже повідомила, що всім постраждалим і сім'ям загиблих буде виділено грошову допомогу.

Раніше ми писали, що кількість жертв тисняви в Сеулі на святкуванні Хеллоуїна різко зросла.