RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

В адміністрації США розповіли, якою бачать стратегію успіху для України

Стратегія успіху для України повинна полягати в тому, щоб перш за все позбавити Росію можливості здійснювати просування на сході, завдавати Україні економічних збитків та використовувати свої вогневі рубежі. Останнього можна досягти достатньою кількістю ППО та іншого озброєння.

Про це у Вашингтоні розповів помічник Державного секретаря США у справах Європи та Євразії посол Джеймс О’Браєн, передає Укрінформу.

Він зауважив, що стратегія успіху для України наразі повинна полягати у припиненні спроб Росії прорвати фронт на сході:

"Коли я говорю про стратегію успіху України зараз, йдеться про те, що потрібно зупинити спроби Росії прорватися на сході. І це перший крок до успіху".

За його словами, ця стратегія передбачає позбавлення Росії шансу використовувати її вогневі рубежі та заважати Україні в питаннях відновлення економіки. Він вважає, що цього можна досягти достатньою кількістю ППО для України та іншим озброєнням для боротьби впродовж тривалого періоду:

"Тоді виникає момент, коли Росія має задуматися, чи може вона просуватися далі".

Представник Держдепартаменту США зауважив, що успіх в боротьбі України також повинен полягати в змозі відновлення контролю над всіма своїми міжнародно визнаними територіями.

Раніше ми також повідомляли, що США готують новий пакет військової допомоги Україні.