RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Україна припинила постачання життєво важливих ліків до РФ: путінці обурюються

Україна припинила поставки до Росії препарату мезатон, який входить до російського переліку життєво важливих препаратів.

Про це повідомляє російське видання "Коммерсантъ".

Зазначається, що мезатон масово застосовується реаніматологами, анестезіологами і акушерами для місцевого і загального наркозу, а також при травмах, пораненнях, гострої недостатності кровообігу.

Припинення постачання Україною метазона в РФ викликало хвилю негативної реакції серед прихильників політики російського президента Володимира Путіна. Гнівні коментарі з цього приводу залишені на пропагандистському сайті Russia Today.

"А ви більше допомагайте Україні. Радійте, Україна, що не я президент Росії. А то я б скасував газ, світло, паливо і все заборонив би постачати Україні", - написав Нічний Захисник.

"Черговий викидон наших сусідів... Нічого, переживемо, неприємно, але терпимо, ми вже звикли до особливої межі божевілля наших хохляцьких "друзів', - вважає Гарік Гарикович.

"Українці, зрозумійте нарешті, мета Європи - це вигнати вас з Російського ринку! ВСЕ!!! Ніякої війни з "усім світом немає", не спокушайтеся! Вже завтра на цьому місці ви знайдете Європейські препарати, запевняю вас. Зупиніться, одумайтеся... Вам більше нема з ким торгувати, як з Росією", - висловився Геннадій Нікулін.

"Може, час закінчити усілякі зв'язки з Україною, вистачить терпіти їхнє хамство, що, немає інших країн, з якими можна і потрібно мати справу?!!" - запитує Світлана.

"нічого страшного не сталося. але чиновникам і не тільки мінздраву треба надавати по шиї. всі, хто мають поставки з україни, повинні відмовитися від цих поставок. вони і далі будуть дрібно гадити..", - заявив Микита Добринін.

"Україну треба брати і встановлювати режим, який нас влаштовує, або порвати з нею все, і нехай виживає, як може", - коментує Анатолій Рибаков.

Як повідомляв "Апостроф", новина про можливе відсторонення збірної Росії від Євро-2016 викликала широке обурення серед путінців.