RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Сидимо, п'ємо чай: у Криму зняли відео про занепад туризму після окупації

У мережі показали зняте в Криму відео, в якому йде мова про повний занепад туристичного бізнесу на окупованому Росією півострові.

Відео опубліковано на сторінці Inforesist в Facebook.

"КРИМНАШ! Місцеві самі почали знімати ось такі ролики", — наголошується в коментарі до відео.

За кілька днів відео зібрало близько 2 тисяч лайків і більше 3 тисяч перепостів.

"Гарний ролик. Шкода малюка, який підійшов до холодильника з морозивом, а мама відганяє його, мабуть, немає грошей. На морозиво немає грошей? Навіщо взагалі туди їхала. М-да", "Хто ж вам тепер поїде? Ви хотіли Руського Світу? Отримаєте! Зате Кришвам! Вибачте, Кримваш!", "Чудовий ролик. Правда, що хотіли те й отримали... Наступні 50 років все налагодиться і можна буде жити як Путін обіцяв", "За короткий час зруйнувати старе... Нове?!!!... Під великим питанням. Пробачити, напевно, не зможуть", "А я думаю, що це не місцеві знімають такі ролики! Це Обама! Втік з Ялтинської конференції і давай паскудити!", "Тепер є час не тільки чай попити", — коментують відео користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна з обуренням відреагували на новину про те, що сьогодні Рада Європейського Союзу продовжила на 12 місяців — до 23 червня 2017 року — санкційні заходи щодо Криму і Севастополя в рамках стратегії невизнання окупації півострова Росією.