RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Путінці біснуються через українську погрозу на адресу російських літаків

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на звістку про те, що українське державне підприємство "Антонов" може заборонити польоти російських Ан-124 за кордон.

Про можливу заборону повідомив президент ДП "Антонов" Олександр Коцюба, повідомляють "РИА Новости".

За його словами, це може статися в тому разі, якщо Росія відмовиться від сервісних послуг розробника.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Та заради Бога. Мікоян 25 років не може заборонити експлуатацію відремонтованих на стороні Миг-ів", "Там начебто якби договір на обслуговування закінчився, а Росія відмовилася його продовжувати. Через це весь сир-бор", "Національна ідея рагулья: лише б подна**ати", "Якщо тебе називають країною агресором, то навряд чи станеш ти так ризикувати і відправляти на ремонт літаки в країну, в якій тебе називають агресором, мало чого, в літаку купа гвинтиків, які можна недокрутити", "Українці геть розгубили всі вміння, крім злодійства. БТР тріщинка і нещодавній "ремонт" хорватських — доказ того, що ремонтувати що завгодно на бандерівщині — ризикувати технікою", "Бояться, що їх від валютної годівниці проженуть. Основний парк цих машин знаходиться в РФ", "А віддати техобслуговування "шкідникам" більш безпечно? Мало що вони зроблять з російськими літаками", "Чи не заборонити Росії міжнародні польоти "Боїнг" і "Аербас"? Ми беремо участь у їхньому проектуванні і поставляємо титан для їхнього будівництва. Ми нічого не можемо гарантувати", "Прикольно, вони хочуть літаки агресора ремонтувати?!", "Настав час відсудити у хохлів права на все радянське майно, оскільки Росія — правонаступниця СРСР, включаючи всі товарні знаки і виробництва", — коментують путінці.

Також слова президента ДП "Антонов" коментують на російському інформаційному ресурсі "РИА Новости".

"Ми просто не гарантуємо безпеку цих польотів". А ми можемо?! Довіряти літаки державі, яка перейшла до тероризму — чого вони там "наслюсарять"!, "Цілком логічно. Адже ще раніше в Україні запропонували заборонити Росії літати в космос. Хвороба досягла захмарних висот", "Погрожують?! Уууу, вже боїмося! Та це після вашого обслуговування апарати не можна випускати в небо! - адже ви самі перейшли в ранг ворога Росії, а що можна чекати від ворога? То-то!", "Прилаштувати антену і перейменувати в Іл", "Юрисдикція України за її межами не поширюється і не працює. Невже мозок української влади деградував до таких розмірів, що навіть таких простих істин не розуміють?", "Спочатку літаки вироблялися в СРСР, де Україна була республікою. Росія — правонаступниця СРСР. Які претензії можуть бути в нинішньої України — держави?", "Про безпеку польотів взагалі говорити не варто, якщо по українській землі ходити небезпечно. Український маразм міцнішає", — пишуть росіяни.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", ДП "Антонов" подало позов до російського виробника Ан-140.