RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Дружина Саакашвілі відмовилася від депутатства в Грузії: путінці виходять отрутою

Дружина Михайла Саакашвілі, який подав сьогодні у відставку з посади голови Одеської ОДА, Сандра Руловс відмовилася від депутатського мандата, який вона отримала за результатом парламентських виборів у Грузії.

Про це повідомляє "Интерфакс".

Руловс значилася під другим номером у списках опозиційної партії "Єдиний національний рух" (ЄНР), яка отримала 27 місць в грузинському парламенті.

Ця новина викликала уїдливу реакцію у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на прокремлівському сайті RT.

"Щури покидають корабель. Пора украм запасати сухарі і каструлі з покришками. Гряде Майдан", "Сімейний бізнес тріщить по швах)))", "ми на порозі грандіозного шухеру?)", "Чумудани зібрані, паровоз розкочегарений, чекаємо третього дзвіночка...", "Дружина десь більш хлібне місце знайшла", "Сім'я несе збитки", "Ну прям горе якесь у подружжя Саакашвілі...", - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", в прес-службі прем'єр-міністра України заявили про готовність Кабміну прийняти відставку Саакашвілі.