RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Кров з вух: мережа підірвало нове відео з закликом йти на вибори Путіна

У Росії зняли вельми дивний відеоролик із закликом до населення піти на президентські вибори, які відбудуться 18 березня.

Даний ролик публікує російське видання Znak на своїй сторінці в Twitter.

Відео зняла "Новоуральская вещательная компания". На кадрах відеозапису люди з різних вікових категорій під музику співають або читають реп, закликаючи росіян прийти на виборчі дільниці.

"Хто буде нам отець, щоб вести стадо овець". Ви точно впевнені, що це агітація? Походу, це проти виборів", "А це в якійсь психіатричній клініці знято?", "Хороший кліп, мій батько після перегляду цієї х*йні передумав йти на вибори", хоча спочатку збирався", - коментують публікацію користувачі мережі.

Нагадаємо, за інформацією російських ЗМІ, в Кремлі запланували перемогу Володимира Путіна на президентських виборах з 70% голосів виборців при явці в 70%.

Серед росіян спостерігається падіння інтересу до майбутніх виборів, оскільки й так більшості зрозуміло, хто на них переможе. Можливо саме тому останнім часом у медіапросторі РФ активно з'являються заклики не тільки голосувати за Путіна, але і просто прийти на виборчі дільниці.

Як повідомляв "Апостроф", в Москві комунальники прибрали замети тільки після того, як на них написали "Навальний".