RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Готуються до великої війни: в мережі обговорюють нововведення в російській армії

В армію Росії повернули політичних керівників, створили головне військово-політичне керівництво ВС РФ, яке буде займатися військово-політичною роботою серед солдатів.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий волонтер Роман Доник.

"Начальником головного військово-політичного управління призначений генерал-полковник Картаполов. У свій час командував російськими військами в Сирії. Приймав рішення з усіх повітряних і наземних операцій", - написав волонтер.

"З Вікіпедії - "Під час командування Картаполова після операції за участю російської авіації і російських Сил спеціальних операцій 2 березня 2017 року Пальміра вдруге була повернена під контроль сирійського уряду". Готуються сусіди до великої війни", - додав Доник.

"Вони "Завжди готові!", "Не добрий штришок. Понти понтами, а підготовка йде повним ходом, від підготовки бомбосховищ до цивільних адміністрацій", "А журнал "Камунист Вааруженних Сіл0" замість туалетного паперу також будуть друкувати?", "100%. Все більше аналогій з діями Сталіна перед Другою Світовою. Тільки у того з зовнішньою політикою все складалося", "Компостувати мізки брехнею про вселенські змови проти країни. Видно зомбі тв вже не справляється і попи (вся влада від бога) не допомагають", "На пару з попами, равінами мізки будуть пацанам пудрити (промивати)", - прокоментували рішення влади Росії в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент РФ Володимир Путін затвердив присвоєння цілій низці частин російської армії назв українських міст.