RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Стара російська калюжа підкорює мережі після появи її сторінки в Instagram

У російському місті Южно-Сахалінську величезна калюжа, яка роками існує у дворі житлового будинку, стала місцевою визначною пам'яткою і зіркою інтернету.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Instagram-сторінку ya_luzha_u_doma.

Історія калюжі у дворі будинку №10 на Тихоокеанській вулиці налічує вже 25 років. Мешканці роками скаржаться міській владі на її існування, але вона досі знаходиться на колишньому місці, а дорогу до дому не відремонтовано. Чиновники обіцяли провести реконструкцію двору в 2017 році, проте перенесли її на аж 2024-й.

Щоб зрушити ситуацію з місця, для калюжі створили сторінку в соціальній мережі Instagram під назвою ya_luzha_u_doma, де періодично повідомляють про новини і постять фотографії від її імені.

"Для мене було повною несподіванкою така величезна кількість уваги коли мені. За один тільки вчорашній день з'явилося більше 2000 нових передплатників! Всіх обіймаю і спасибі вам всім величезне!" - написала в останньому повідомленні "калюжа".

Підписники не тільки захоплюються нерукотворною красою "водойми", але і дають слушні поради.

"Якщо взимку замерзнеш рівно, то можна і Льодове шоу замутити. Славних фігуристів запросити, хай мешканців навчать, як до будинку докотити і ніс не розквасити", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", в центрі російського міста Челябінська жителів мікрорайону запросили на урочисте відкриття сміттєвого майданчика.