RU  UA

Проти Кремля пішли діти: письменник вказав на "переломний" момент в протестах в Росії

У Росії проти президета Володимира Путіна "йдуть" навіть діти.

Про це в ефірі програми "Розклад Кулініча" на Апостроф TV розповів відомий радянський і російський рок-журналіст, культурний діяч, музичний критик і письменник Артемій Троїцький.

За його словами, це можна помітити у соціальній мережі Tik Tok, яка популярна серед молоді (середній вік 12-14 років). Там вже близько мільярда посилань на опозиціонера Олексія Навального. Це означає, що молодь в курсі того, що відбувається в країні.

"По всій видимості, 1 млрд означає, що, якщо не всі поголовно, то величезна більшість цих підлітків знаходяться в курсі всього, що відбувається. Для російської влади це велика і вкрай болюча несподіванка. Вони ж звикли боротися з усякими літніми людьми на зразок мене. На худий кінець - з озлобленою молоддю студентського віку", - зазначив Троїцький.

Він додав, що Кремль не очікував, що проти них підуть діти. Влада розуміє, що у кожного є батьки, які підтримають свою дитину, а не Путіна.

це досить нова історія для сонної Росії", - резюмував російський рок-журналіст.

Він також додав, що на мітинги в підтримку Навального кожен виходить зі своїх міркувань. Але основна мета не підтримка даної особи, а акція проти Путіна.

"Це антипутінська акція. Саме те, що це проти Путіна, в більшій мірі заводить народ, ніж прізвище Навального", - сказав Троїцький.

Також виходять на вулиці і за всіх політв'язнів. Їх в Росії зараз кілька сотень як мінімум.

Нагадаємо, що в Twitter Олексія Навального з'явився заклик для росіян вийти на новий мітинг 31 січня.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Дітям вже з 4-х років розповідають про українських фашистів і бандерівців, які йдуть захоплювати Росію - Артемій Троїцький.