RU  UA

Путін хворий: капітан ВМС США розповів, яку небезпеку несе свавілля глави Кремля

Президент РФ Володимир Путін, як "людина з КДБшними мізками", робить все, що йому заманеться, і йому все сходить з рук.

Про це заявив капітан 1-го рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "Все по бєспрєдєлу" на Апостроф TV.

Експерт назвав Володимира Путіна "бєспрєдєльщиком", який не несе відповідальності за свої вчинки.

За словами Гаррі Табаха, вихідці з КДБ - небезпечні, і президент Володимир Путін може почати нову війну.

Більше того, як попередив капітан ВМС США, президент РФ продовжить розвивати п'яту колону в Україні з метою розвалу нашої країни.

"Ви кажете, він - бєспрєдєльщик. Тому що йому все сходить (з рук - Ред.). Якщо все сходить людині, особливо з КДБшними мізками, він буде творити, що творило НКВД, що творило СС... Він взагалі хворий, я вважаю. Вони (вихідці зі спецслужб - Ред.) небезпечні, і він (Путін - Ред.) може почати війну. Він говорить і про ядерну війну ... Я думаю, що він не людина лобової атаки, він все буде робити нишком, він буде тут (в Україні - Ред.) розвивати вашу п'яту колону. Грошей не шкодуватиме, грошей тепер у нього дуже багато. І він хоче розколу вашої країни. І хоче розколу моєї країни, у нього це дуже добре виходить", - підсумував Гаррі Табах в ефірі Апостроф TV.

Читайте також матеріал "Апострофа": Путін в істериці, він буде відчайдушно чіплятися за Україну і Білорусь - Андрій Піонтковський.