RU  UA

Опозиціонер про Путіна та Лукашенка: у них "все добре", але показуватися народу бояться

Російський диктатор Володимир Путін та його білоруський союзник Олександр Лукашенко настільки повірили у свою брехливу пропаганду про "хороше" життя в Росії, що й самі почали жити в інформаційній бульбашці.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів російський опозиціонер, політик, депутат Держдуми РФ у 1996-2000 роках Костянтин Боровий.

Так, на нещодавній зустрічі з Олександром Лукашенко у Сочі, Путін заявив, що незважаючи на всі складнощі, економіка РФ гідно витримує всі санкції. Проте, на думку Борового, все не так райдужно, як хоче показати російський тиран.

"Удар дуже сильний. Економіка згортається, вона працює сама з собою. Кількість товарів зменшується. З'явився білоруський сир, який, кажуть, їсти не можна, а він коштує 900 рублів. Зникли білоруські середземноморські креветки. Білорусь теж потрапляє до умов бойкоту. Економіка у тяжкому стані, але президенти Путін і Лукашенко живуть у такій інформаційній бульбашці, де у них все добре", - заявив російський опозиціонер.

Він зазначив, що пропаганда РФ настільки сильна, що починає діяти навіть на самих пропагандистів – Путіна та Лукашенка.

"Вони вірять у те, що їм повідомляє їхня ж пропаганда, - все добре. Але, про всяк випадок, з'являтися перед народом вони побоюються", - резюмував політик.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Путін живе у бульбашці, він втратив контроль над реальністю - Костянтин Боровий