RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Нардеп викрив одіозного Шустера у брехні: опубліковані фото і відео

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко викрив відомого телеведучого Савіка Шустера в брехні з приводу свого видалення зі студії Шустер LIVE під час виступу лідера фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Вчора Савік Шустер прокоментував історію з моїм видаленням зі студії перед приходом Юлії Тимошенко в позаминулу п'ятницю. Нібито Савік забув попередити команду, що особисто покликав мене на ефір, тому мене запросили тільки на частину ефіру про генпрокурора, а на користь Юлії Тимошенко вже не було вільного місця в студії", - пише Лещенко.

Нижче публікуємо відео з поясненнями з приводу даного інциденту від Савіка Шустера:

"Все в озвученої Савіком версії красиво, тільки незрозуміло, чому керівник канал Шустера Павло Єлізаров пояснив мені зовсім іншу причину: "Ти повинен піти, тому що я не можу дозволити собі сваритися ще і з Юлією Тимошенко", - зазначив нардеп.

Він поскаржився, що в студії під час виступу Тимошенко знайшлося місце для "експертів" (лапки Лещенко) у сфері тарифів екс-генпрокурора Святослава Піскуна і екс-радника президента Марини Ставнійчук, а для нього – ні.

"І вся країна бачила, що біля моєї колеги з Самодопомоги Lena Sotnyk під час бенефісу Тимошенко весь час пустувало крісло. Це до питання, що "вся студія була зайнята". Хай це все залишається на совісті Савіка", - підкреслив нардеп.

Також він надав фотофакт того, що під час виступу Тимошенко один стілець у студії залишався порожнім.

Як повідомляв "Апостроф", Єлізаров прокоментував заяву Лещенко про те, що Шустер попросив його покинути студію через невдоволення Тимошенко.