RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Україні розповіли, як Кремль може використовувати вбивство Мотороли

Старший аналітик МЦПД Анатолій Октисюк вважає, що Кремль може використовувати вбивство одного з ватажків бойовиків так званої ДНР Арсена Павлова, відомого як Моторола, як привід для активізації бойових дій на Донбасі.

Про це він написав у своїй колонці для "Апострофу".

Аналітик упевнений, що в убивстві Мотороли звинуватять Україну. Таким чином, Росія може використовувати цю подію як привід для активізації воєнних дій на сході України.

Зазначимо, що в "міністерстві оборони ДНР" у вбивстві Мотороли вже звинуватили українську ДРГ. А ватажок самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко після вбивства Арсена Павлова пообіцяв помститися українським силовикам.

Крім того, Октисюк вважає, що Росія розпочала зачистку бойовиків, які виступають за продовження бойових дій на Донбасі. Детальніше про це читайте у колонці Анатолія Октисюка для "Апострофу".

Нагадаємо, відомий бойовик з позивним "Моторола" загинув увечері 16 жовтня в результаті вибуху в ліфті будинку, де він проживав. За деякими даними, разом з ним також загинув його охоронець.