RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Україні набирає обертів скандал навколо призначення у владу сепаратиста

Колишній "перший заступник міністра охорони здоров'я ЛНР" Павло Малиш може зайняти високу посаду у сфері охорони здоров'я на території підконтрольної Україні Луганської області.

Про це повідомив волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці у Facebook.

"У серпні 2014 року, під час жорстоких боїв у секторі А, перебуваючи в Луганську, Малиш в обласній клінічній лікарні наказав створити групу медиків для евтаназії патріотів і поранених полонених з ВСУ", – написав Синіцин.

Також волонтер нагадав, що в жовтні 2014 року бійці батальйону "Айдар" затримали Малиша, щоб передати СБУ, але в результаті самих айдарівців затримала міліція.

"У Києві в нього все добре. У якийсь момент Павло навіть хотів влаштуватися в Державне агентство України з питань відновлення Донбасу, але щось не склалося. Віднедавна стало в Малиша все добре і в Луганській області. Тепер Павло готується до переїзду в Сєвєродонецьк для того, щоб зайняти посаду начальника управління охорони здоров'я в області. А проти бійців "Айдара", які затримали й везли Малиша в Київ, справу не закрили досі", – підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", кілька днів тому в мережі розгорівся скандал навколо новопризначеного начальника управління внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації (ОДА) Людмили Биченко, яку впіймали на підтримці анексії Криму і бійців "Беркута" під час Революції Гідності в 2013-2014 роках.