RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Одіозний український бізнесмен викликав гнів у мережі заявою щодо проспекту Бандери

Відомий український бізнесмен Григорій Корогодський викликав гнів у мережі своїм висловлюванням щодо перейменування в Києві Московського проспекту на проспект Степана Бандери.

"Проспект Бандери. Київрада. Практично одноголосно, поки заявив, що був проти один Гордон. Ті, які проголосували, згадайте своїх батьків і батьків своїх батьків. В очі їхні загляньте. Майстри політичного компромісу, бля*ь", - написав він у своєму Facebook

"Тут один персонаж, що живе поруч з нами, - Гарік Карогодский написав у ФБ, що його пучить і рве від тих, хто схвалює перейменування Масковського проспекту на Шлях Степана Бандери. Його лайкнули 2,4 тисячі користувачів, з яких кілька моїх друзів. Враховуючи, що Гарік є співвласником Dream Town, що на Оболоні, бажаю тобі частіше їздити цим Шляхом і дихати відчуттям української свободи - того, чого тобі так не вистачає. Українських грошей у тебе достатньо... але духу свободи немає. А ті, хто лайкнули, - якщо так все погано, є рецепт. Валіза, Вокзал... поребрик", - відреагував на своїй сторінці в соцмережі український політолог Роман Давиденко.

"Живе в Україні московське ЧМО, риг і покидьок Гарік Корогодський. Видає книги і грає в своєму театрі. Готує студентів для роботи в різних міністерствах, а також люто ненавидить Україну! Воно зараз виср*лось з приводу перейменування мацковського проспекту. Маланцу (не єврею, яких я поважаю) не сподобалося ім'я Степана Бандери. Цього ушльопка дуже не вистачає в списках миротворця. Це ригівський рейдер, якого чекає в'язниця. Але пизд*ені гроші досі рятують покидька від покарання", - з гнівом пише журналіст і волонтер Андрій Боєчко.

"Друзі, зверніть увагу на це опудало в жовтих окулярах, червоних штанцях і зелених черевиках. Тому що це не звичайний сепар, а розумний ворог, підлий і підступний, який працює на ПаРашу. Серед його друзів - чиновники, бійці і волонтери, яким іноді перепадає вкрадена у народу копійка... Видавити цей чирь буде нелегко, але треба!" - додає волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", головний редактор російського журналу Форбс Микола Усков розкритикував рішення Київської міської ради про перейменування Московського проспекту на проспект Степана Бандери.