RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

​Заворушення в Торецьку: генерал розповів про масштаби підривної роботи Кремля в Україні

Екс-заступник глави СБУ, голова Спілки офіцерів України, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський вважає, що рішення залучити спецназ поліції для контролювання ситуації в Торецьку, де недавно відбулися нічні заворушення з метою перешкодити переміщенню по місту українських військових, було правильним.

Таку думку він висловив в коментарі Обозревателю.

"Оскільки там працює поліція і СБУ, я думаю, вони прийняли узгоджене рішення щодо 40 людей. Цієї кількості достатньо, щоб виявити і нейтралізувати призвідників, активістів, агентуру", - сказав він.

При цьому генерал наголосив: "Все залежить від рішучості і від готовності бути твердим у захисті національних інтересів. Якщо сюсюкати, то так воно і буде".

Втім, екс-заступник голови СБУ, кажучи про ймовірність подібних інцидентів в інших населених пунктах, зазначив: "У кожному місті в Україні Росія веде свою підривну роботу. Все залежить від того, чи набирається контингент для подібних акцій. Це може бути і на півдні, в Херсоні, в Одесі".

Як повідомляв "Апостроф", раніше начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін зробив тривожну заяву про місцеву владу Торецька.