RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бої на Донбасі: мережі сколихнула звістка про удар сил АТО по бойовикам

Новина про те, що сили АТО завдали потужного удару по бойовикам на окупованому Донбасі, порадувала користувачів соціальних мереж.

Про удар сил АТО повідомила український волонтер і блогер Лілія Українська на своїй сторінці в Facebook.

"Поки мирні міста тільки прокидаються, наші хлопці, на передовій, відправили вже кілька орків в пекло!" — розповіла вона, додавши до цього побажання "Доброго ранку, хунта!"

Її пост зібрав за дві години більше 600 лайків.

"Які молодці хлопці", "Доброго ранку, Україно! Нехай кожен ранок починається "салатом" з ублядков", "найголовніше, що наші цілі, слава Богу", "Яка гарна новина", — коментують радісну звістку користувачі Facebook.

Порадів перемозi сил АТО в ранкових боях учасник АТО Олексій Петров на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, близько чотирьох годин ранку "окупанти трохи причесали сусідів 120-м калібром". Петров повідомив, що вела вогонь ствольна артилерія. "Але тут же прийшла гарна ранкова новина від чудесної дівчини Лілія Українська про те, що кілька ординців вже ніколи не побачать рідне стійбище", — зазначив боєць АТО.

"Вас сюди ніхто не кликав", — додав він, звертаючись до окупантів. — Сиділи б собі вдома, кумис курили, в тайгу до ведмедя в гості за сигаретами ходили, ан ні ж, по Києву на танку захотілося покататися. А ми ж хохли такі. Ти гість — горілки і сала. Ти ворог — кувалдою по писку.

Як повідомляв "Апостроф", український волонтер та блогер Юрій Касьянов запропонував прихильникам ДНР і ЛНР з'єднати зброю, щоб відновити кордони України і повернути захоплений Росією Крим.