RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Аваков заявив про збройний напад на дружину Турчинова

Глава МВС Арсен Аваков повідомив про те, що було скоєно збройний напад на дружину секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександра Турчинова.

Про це Аваков написав на своїй сторінці в Facebook.

"Кілька годин тому на дружину Турчинова було скоєно збройний напад... Зловмисник напав на Ганну Турчинову прямо в інституті, де вона працює", — розповів глава МВС.

"Напав з ножем, кричав: "ви у мене, с.., відповісте". Відповіли. Знешкодили та затримали. Національна поліція спрацювала оперативно. Зараз ведеться слідство, терорист допитується", — зазначив Аваков.

"Нападник, житель Донецької області, приїхав цілеспрямовано з окупованої території для нападу на сім'ю Турчинова. У затриманого терориста витягли комплект холодної зброї. На допиті він вів себе нахабно, погрожуючи Турчинову і керівництву держави, кричав, що його справу доведуть до кінця інші", — розповів міністр внутрішніх справ.

"Але не доведуть! З нами правда! Турчинову і сім'ї витримки і терпіння. Тримайтеся — ми поруч", — додав Аваков.

Нагадаємо, нещодавно у Росії викликала хвилю обурення і злості заява секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександра Турчинова про те, що Україна відчуває дефіцит летального зброї для ефективної протидії російської агресії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава МВС Арсен Аваков показав оригінальну соціальну рекламу, що закликає очевидців злочинів не проходити повз і дзвонити в поліцію.