RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Херсоні з сім'єю бійця АТО сталося смертельне ДТП: опубліковані фото

У Херсоні 13 червня близько 21:30 автомобіль на пішохідному переході збив сім'ю бійця АТО.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Слава Томенко.

"На пішохідному переході навпроти супермаркету АТБ на перехресті Ушакова-Пугачова машина на повній швидкості врізалася в сім'ю, що переходила дорогу на зелене світло. Маршрутка-"п'ятірка" зупинилася, пропускаючи людей. Батько-АТОшник йшов попереду з трирічною донькою (або племінницею) на руках. З-за маршрутки на повній швидкості вискочив автомобіль. Батько тільки завдяки спортивній підготовці встиг відскочити на бордюр", - написала журналістка.

У результаті ДТП загинула дружина українського військового.

"Його дружина перелетіла через все перехрестя, наступний пішохідний перехід і ще кілька метрів. Відкритий перелом гомілки (нога навпіл), розірвані джинси, голова і обличчя розбиті, калюжа крові розміром з її саму. Не вижила... Коли її клали на носилки, було видно, наскільки вона понівечена. Він стояв поруч з нею на колінах і кричав: "Рідна, тільки живи!!" А потім, з її закривавленою сумочкою в руках: "Я тебе вб'ю, я не для того там воював, щоб повернутися сюди, щоб ти всю мою родину вбив!" - повідомила журналістка.

За словами Томенко, від удару постраждав також восьмирічний хлопчик, який перелетів через перехрестя до наступного пішохідного переходу. У дитини розбита голова, але він залишився живий.

"Сестра АТОшника ледве відповзла на пішохідну частину з розбитою головою і не могла встати. Паморочилася голова. Але жива", - додала журналістка.

Томенко підкреслила, що свідків події дуже багато.

"Горіло зелене світло. Маршрутка зупинилася, щоб пропустити. Сім'я вийшла з дому, щоб купити в АТБ кашу трирічній дівчинці. Тій самій, яка вижила завдяки диву", - зазначила вона.

Фото – Типовий Херсон, Kherson.net.ua

Як повідомляв "Апостроф", у мережі опублікували відео з похорону двох дівчаток, збитих п'яним водієм у Василькові Київської області.