RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Україні розгорається скандал навколо інциденту з п'яними офіцерами: опубліковано відео

У Черкаській області 9 липня рядові військовослужбовці 93-ї Окремої механізованої бригади затримали і передали Військовій службі правопорядку двох своїх офіцерів, які перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє волонтер Катерина Бережна на своїй сторінці в Facebook.

"...рядові солдати затримали у розташуванні бригади і передали в руки ВСП двох офіцерів з числа командного складу в стані глибокого алкогольного сп'яніння, а саме гвардії полковника Полякова і гвардії майора Котія. Рядові. Офіцерів. У ВСП. За п'янку", - зазначила волонтер.

Також вона опублікувала відео затримання майора Котія. Наприкінці цього відео присутній аудіозапис із затримання полковника Полякова.

"Виявляється, що ці штабні "герої" не тільки взяли на груди, а в такому вигляді дозволили собі ображати бійців, які з честю виконали свої завдання в ДАП і більше року тримали позиції в районі Донецького аеропорту. Погони в цьому житті вирішують не все. Потрібна розголос! Зараз на хлопців намагаються чинити тиск, що б зам'яти ситуацію. Не можна цього допустити", - підкреслила Бережна.

Як повідомляв "Апостроф", 17 червня в Києві поліція затримала п'яного полковника МВС у відставці, який перебував за кермом.