RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Обстріли під Маріуполем: в Росії вказали на причетність Путіна

Російський політолог Андрій Окара висловив думку, що активізація бойовиків під Маріуполем пов'язана з внесенням Францією в Раді Безпеки ООН резолюції щодо дій РФ в Сирії, яка була заблокована Росією.

Про це Окара написав на своїй сторінці в Facebook, зазначивши, що рік тому між ослабленням війни на Донбасі і активізацією війни в Сирії причинно-наслідковий зв'язок був.

"Схоже, є він і між чорною міткою з боку Заходу (цього разу - руками Оланда) з приводу російського участі в сирійській війні та активізацією стрільби з важких гармат і танків під Маріуполем. Хотілося б помилятися. Але, здається, таки загнали (Путіна - ред.) в кут", - написав політолог.

Нагадаємо, в резолюції містилася вимога припинити бомбардування і польоти військової авіації над сирійським містом Алеппо.

Як повідомляв "Апостроф", під Маріуполем, в районі села Пікузи (колишнє Комінтернове) Волноваського району Донецької області в результаті запеклого бою з силами АТО бойовики понесли втрати – загинули росіяни з позивними "Челяб" боєць "Серб".