RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У Києві горе-матір до смерті напоїла 9-місячну доньку алкоголем

У Києві правоохоронці затримали 43-річну жінку, яка вбила свою 9-місячну доньку, напоївши її алкоголем.

Про це повідомив начальник Деснянського УП Олександр Косовський.

Про смерть дитини правоохоронцям стало відомо в травні 2016 року, коли вони приїхали на виклик лікарів швидкої допомоги. Тоді в квартирі було виявлено тіло 9-місячної дівчинки. Лікарі припустили, що смерть настала від синдрому раптової дитячої смертності. Але правоохоронці почали слідчі дії за статтею "Умисне вбивство".

Експертизи показали, що дитина померла від отруєння етиловим спиртом. Поліцейські з'ясували, що спиртом напоїла дитину мати.

За словами самої матері, за два дні до смерті її дочка погано себе почувала і в неї була температура. Однак жінка не звернулася за допомогою до лікарів.

За словами Косовського, у жінки є ще двоє дітей – 3-річний хлопчик (на даний момент він знаходиться в дитячій лікарні) та 11-річна дівчинка (раніше розміщена в дитбудинку). Також правоохоронці зазначили, що діти утримувалися в жахливих умовах. В квартирі затриманої твориться безлад. Сусіди повідомили, що часто бачили жінку п'яною.

Матері вбитої дівчинки загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві жінка на дев'ять днів залишила двох дітей вдома одних, в результаті чого однорічний хлопчик помер, а дворічна дівчинка потрапила до лікарні.