RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В Іспанії влаштували погоню із стріляниною за вантажівкою з отруйним газом: опубліковано фото і відео

У Барселоні недалеко від центру міста поліція відкрила вогонь по вантажівці з каністрами побутового газу бутану, яка була викрадена невідомим.

Про це повідомляє видання The Telegraph.

Вантажівка на високій швидкості їхала до центру Барселони. За словами очевидців, водій не поступався дорогою і не реагував на сигнали інших машин. Кілька каністр з газом впали на проїжджу частину, в результаті чого було пошкоджено декілька машин. Під час погоні була поранена жінка.

Щоб зупинити водія, поліція кілька разів зробила попереджувальні постріли в повітря, після чого відкрила вогонь по кабіні вантажівки.

Водій мав при собі посвідчення особи на ім'я громадянина Швеції. Злочинець не отримав серйозних травм, але був доставлений в лікарню в якості запобіжного заходу.

Газета "La Vanguardia" з посиланням на непідтверджені джерела в поліції повідомляє, що підозрюваний, можливо, був під впливом наркотиків.

Міністр внутрішніх справ Іспанії Хуан Ігнасіо Зоїдо написав у своєму Twitter, що інцидент не кваліфікований як теракт.

Як повідомляв "Апостроф", в січні в Ізраїлі застрелили палестинця, який намагався в'їхати на автомобілі в автобусну зупинку, на якій перебували люди.