RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Повернулися додому у трунах: українська бабуся нагодувала "орків" пиріжками з отрутою

Вісім російських фашистів вирушили до РФ у цинкових трунах після того, як українська бабуся почастувала окупантів пиріжками з отрутою.

Аудіоперехоплення військовослужбовця РФ зі своєю дівчиною опублікував радник голови МВС Антон Геращенко.

Зокрема фашист скаржиться своїй коханій, що військове командування Росії кинуло їх помирати в Україні, через що загарбникам доводиться мародерити та грабувати продуктові магазини.

"Втрат дуже багато... Страшно це все, страшно! Нас кинули, б**ть. Вся 42-а дивізія, вся наша рота виведена в Джанкой, а нас відрядили сюди. Сухі пайки закінчилися, жерти нічого. Ми вчора пішли качку вкрали. Якщо вийде магазин бомбити - сигарети звідти забираємо, продукти. Тому що нічого немає, розумієш. Ми голодуємо", - продовжив окупант у спілкуванні з дівчиною.

Пізніше російський військовослужбовець розповів коханій про небойові втрати окупантів, яким сприяла українська бабуся. За словами окупанта, мирна мешканка нагодувала фашистів отруєними пиріжками, після чого до РФ вирушили вісім цинкових трун.

Читайте також матеріал "Апострофа": Резерви ворога закінчуються, в Росії думають про воєнний стан: хроніка війни 19 березня