RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Збірна України напередодні Євро-2016 викликала ажіотаж: опубліковані фото і відео

Тренувальне заняття збірної України в містечку Екс-ан-Прованс викликало справжній ажіотаж - не тільки серед уболівальників синьо-жовтих, а й місцевих жителів.

Як повідомляє прес-служба ФФУ, на українських футболістів прийшли подивитися навіть офіційні особи.

Так, на тренуванні з вітальною промовою виступила мер містечка Маріс Жуассен, яка зазначила, що для Екс-ан-Провансу - велика честь приймати на своїй землі українську збірну.

Після тренування українські футболісти порадували місцевих не тільки автографами, а й подарунками - футбольними м'ячами.

Додамо, що в самому занятті українці виклалися на повну, незважаючи на те, що тренування мало презентаційний характер. Журналісти підкреслили також активну участь у процесі асистента головного тренера Михайла Фоменка, одного з найбільш зіркових тренерів Євро-2016 Андрія Шевченка.

Фото: ФФУ

Фото: dynamo.kiev.ua

Нагадаємо, що українська збірна прибула до Екс-ан-Провансу 7 червня, а до цього готувалася до Євро-2016 в італійській Пулі на острові Сардинія і швейцарській Асконі.

12 червня в Ліллі підопічні Михайла Фоменка зустрінуться з Німеччиною в стартовому поєдинку чемпіонату Європи. Через чотири дні в Ліоні вони зіграють з Північною Ірландією, а завершать виступи в груповому турнірі 21-го числа поєдинком проти Польщі в Марселі.

Про те, як збірна України пробилася на Євро-2016, як готувалася до чемпіонату, читайте в матеріалі "Апострофу": Євро-2016: похід України до Франції, найголовніші факти про збірну, відео голів.

Представлення суперників збірної України по групі С читайте в матеріалі - "Євро-2016: німецький іспит для України"