RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Суркіс не побачив у "Динамо" жодного провального матчу в поточному сезоні

Президент "Динамо" Ігор Суркіс підбив підсумки осінньої частини сезону, заявивши, що не побачив у команди жодного провального матчу.

"Якщо говорити про виключно турнірні результати, то осінь 2016-го нам відверто не вдалася. Команда вибула з Ліги чемпіонів і значно відстала від "Шахтаря" в чемпіонаті України. Це треба визнати й не намагатися називати чорне білим. З іншого боку, невдачі цієї осені дали можливість побачити всі наші помилки, на які ми, можливо, не звернули б уваги, якби все склалося успішно. Могло ж усе бути й не так погано. Я не назву зараз жодного матчу, який би "Динамо" відверто провалило. Просто в багатьох випадках нам не пощастило, а поталанило нашим суперникам. Це стосується і чемпіонату, і групового турніру Ліги чемпіонів.

Можливо, нам пощастило торік, коли ми, вважаю, цілком пристойно зіграли на європейській арені й стали чемпіонами України. І, можливо, тому не зробили вчасно тих висновків, які маємо зробити тепер", - сказав Суркіс в інтервью офіційному сайту "Динамо".

"Можна і програти, як це сталося в матчі проти "Шахтаря". Але я не думаю, що за таку поразку команді повинно бути соромно. Якщо "Динамо" і надалі буде грати так само, перемоги обов'язково прийдуть", - також сказав президент київського клубу.

Крім того Суркіс назвав головну причину, через яку на трибунах "Олімпійського" стало менше уболівальників: "Гра команди повинна бути на порядок вище за видовищністю та результативності, ніж зараз. Я впевнений, що у нас є величезна армія уболівальників. І тільки ми покращимо свою гру - вони обов'язково повернуться на трибуни".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо" вирушило на перший зимовий збір в Іспанію.