RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Це останні вибори у США: в РФ висміяли новину про ФБР і Трампа

Російські користувачі мережі висміяли новину про те, що співробітники ФБР не виявили доказів незаперечного зв'язку кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа з урядом Росії.

Відповідні коментарі залишені на російському сайті Lenta.ru.

"Це останні вибори в США.. Наступного президента Путін вже просто призначить", "Кіркорова поставить.. на перехідний період", - пишуть росіяни.

Як передає Lenta.ru з посиланням на The New York Times, співробітники ФБР здійснили масштабне розслідування у пошуках доказів впливу РФ на вибори президента США, які відбудуться в листопаді цього року. Співробітники ФБР досліджували фінансові зв'язки людей з оточення Трампа з російськими фінансовими інститутами, але не знайшли жодних доказів.

За інформацією видання, під час розслідування, яке ще триває, не було підтверджено, що хакерські атаки на сервери Демократичної партії були спрямовані на забезпечення перемоги Трампа на виборах президента США. За інформацією ФБР, ці кібератаки робилися з метою зриву президентських виборів у цілому.

Як повідомляв "Апостроф", Дональд Трамп заявив про готовність зустрітися з главою РФ Володимиром Путіним ще до своєї інавгурації, якщо стане президентом США.