RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Експерти з мови тіла не знайшли кохання між Трампами

Фахівці з мови тіла і комунікацій проанализировани поведінку президента США Дональда Трампа і його дружини Меланії Трамп на церемонії інавгурації і прийшли до висновку, що між подружжям немає справжнього кохання.

Про це повідомляє ТСН.

"Якщо б ви не знали, що вони одружені, ви б про це і не дізналися", — коментує відносини Трампiв експерт з мови тіла і комунікацій С'юзан Константiне. На її думку, Меланія просто об'єкт для Трампа, в їхніх стосунках немає нічого теплого, ні любові, ні співчуття.

У свою чергу інший експерт по невербальному спілкуванню, професійний оратор Петті Вуд, зазначив, що Дональд Трамп дивиться на Меланiю, ніби вона ніхто, коли вона підходить до нього, навіть слова їй не скаже, не торкається її. Фахівець звернув увагу, що навіть під час танцю Меланія весь час намагалася триматися далі від чоловіка. Також він зазначив, що після своєї промови на інавгураційному балу Трамп дав слово дружині, але навіть не представив її, а зневажливо кинув у мікрофон: "Ну скажи що-то".

Разом з тим експерти по невербальному спілкуванню відзначили, що подружжя Барак і Мішель Обама ведуть себе зовсім по-іншому, в їх поведінці помічено безліч спонтанних ніжних моментів, які свідчать про щирість їхніх почуттів один до одного.

Нагадаємо, Трампа неодноразово звинувачували в сексистському ставленні до жінок, а також у численних сексуальних домаганнях.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах запустили акцію з хештегом #SaveMelania, мета якої — "захист" першої леді США вiд Дональда Трампа, який погано з нею поводиться.