RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії дали тривожний прогноз Трампу по його імпічменту

Загроза оголошення імпічменту президенту США Дональду Трампу є цілком реальною. Таку думку висловив відомий російський письменник і журналіст Віктор Шендерович, коментуючи відставку радника з національної безпеки Майкла Флінна через його занадто тісні контакти з послом РФ.

За словами журналіста, Кремлю варто очікувати різкої антиросійської риторики з боку Трампа, який таким чином буде вирішувати свої внутрішньополітичні проблеми.

"Американські інтереси входять у протиріччя з абсолютно агресивною політикою нового Путіна", - заявив Шендерович в ефірі радіостанції "Эхо Москвы".

При цьому він підкреслив, що адміністрація Трампа, як і він сам, абсолютна не ворожа налаштована щодо президента Росії Володимира Путіна.

"Адміністрації (США - ред.) він, може, не заважає. І адміністрація була, як ми знаємо, не проти домовитися. Але в Америці, крім адміністрації, ще існують інші пейзажі. Це у нас адміністрація чогось вирішила, а на ранок депутати дізналися про оголошення війни", - зазначив Шендерович.

На його думку, програма-максимум Трампа - протриматися на посаді президента США всі чотири роки.

"Це взагалі програма максимум. Тому що імпічментом пахне досить серйозно - за сукупністю всього, що відкривається. Перспективи, принаймні, очевидні", - підсумував російський письменник.

Нагадаємо, на думку Шендеровича, Трамп за жодних умов не буде діяти у інтересах РФ.