RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Брат Путіна назвав свою пенсію

Олександр Путін, четвероюрідний брат президента РФ Володимира Путіна, розповів, яку пенсию він отримує.

Про це пише Собеседник.

Олександр Путін повідомив, що пенсія у нього стандартна — 12 тисяч рублів (близько 4 тисяч гривень).

"Пільг та привілеїв немає. Професій кілька: розробник авіаційної радіоапаратури, економіст, викладач, менеджер. Напрямків роботи більше: приватна комерція, РАО ЄЕС, Центральний Банк, нефтебуровая компанія, IT-компанія. Засновник декількох підприємств, які були скинуті в 90-ті роки, голова територіальної асоціації підприємців", — розповів родич президента РФ.

Він додав, що прізвище йому в житті жодним чином не допомагає.

Олександр Путін багато років займається історією свого роду, написав і випустив книгу "Рід В. о. президента Путіна". Головна думка цієї книги: серед предків в основному селяни, міцні господарники і хороші люди. Також нерідний брат російського президента оранизовал виставку в Москві. Він розповів журналістам, що його експозицію згорнули раніше строку майже на день, тому що прибула наступна виставка, іноземного художника, і організатори зажадали додатковий час для підготовки.

"Олександр Путін сперечатися не став — слухняно вивозив стенди. Лише в розмові з автором цих рядків поскаржився: мовляв, ось так завжди — іноземцям, а свої обійдуться", — пишуть у російському виданні.

Фото: Собеседник

Книгу Олександр Путін видавав на власні кошти, виставку також організував на свої. Сам особисто продавав свою книгу по 300 рублів за екземпляр.

"Справив приємне враження — дуже скромного людини, у звичайному костюмі, від крутих "кутюр", — йдеться в замітці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли сімейні цінності президента РФ Володимира Путіна, розмістивши його фото поруч з сімейними фото політиків з різних країн.

Читайте також "досьє" на родичів Путіна.