RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Україна проти Горбачова: у Авакова придумали нове покарання

Народний депутат, радник глави МВС Антон Геращенко придумав нову кару для президента СРСР Михайла Горбачова, який заявив про те, що він підтримує президента РФ Володимира Путіна в питанні про анексію українського Криму.

Про це Геращенко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Тиждень тому перший і останній президент СРСР Михайло Горбачов заявив про те, що він схвалює і підтримує анексію Криму і на місці Путіна він зробив б також. Я негайно звернувся до СБУ з вимогою заборонити в'їзд Горбачову в Україну як особі, яка своїми заявами підтримує агресію Росії проти України. Вчора СБУ прийняла рішення заборонити в'їзд Горбачову в Україну на 5 років. Правильне рішення. Але цього мало!" — заявляє нардеп.

"Я також звернувся до керівника представництва ЄС в Україні Яну Томбінського і міністра закордонних справ Клімкіна з пропозицією винести на розгляд в ЄС питання про заборону Горбачову на в'їзд у всі країни Євросоюзу, в знак солідарності з Україною", — повідомив Геращенко.

"Негоже європейським політикам подавати руку старому мракобесу, подпевале Путіна, публічно одобряющему агресію проти європейської держави!" — вважає радник Авакова.

"Негоже давати виступати Горбачову перед студентами європейських вузів і давати збирати кошти у європейських інституцій у свій Фонд Горбачова! Сподіваюся, що в цьому питанні ЄС також проявить свою принциповість і солідарність з Україною", — додав Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Антон Геращенко заявляв, що Горбачову можуть закрити в'їзд i в Україну, і в Євросоюз.