RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про кримськi "подвиги" путінського льотчика, який розбився під Москвою

Льотчик винищувача Су-27, який розбився пlд Москвою, раніше брав участь у шоу "Авiадартс-2016" в окупованому Росією Криму.

Про це повідомляє РИА Новости Крим.

Загиблий під Москвою в авіакатастрофі Сергій Єременко — один з пілотів авіаційної групи вищого пілотажу "Російські витязі", який брав участь у "Авiадартсу-2016" і показових виступах в окупованих Феодосії та Севастополі.

"Нові елементи він опанував: нещодавно був ювілей групи, потім — "Авiадартс-2016" у Криму, де він брав участь і виконував польоти. Нових елементів особливо-то і не було", — розповів колега загиблого, колишній командир пілотажної групи "Стрижі" Валерій Морозов.

Він назвав Єременко досвідченим і грамотним льотчиком.

"Загиблий в Підмосков'ї пілот Су-27 брав участь у "Авиадартсе" в Криму. Карма у нас, однак, сильна", — коментують цю новину в Twitter RoksolanaToday&Крим.

Нагадаємо, російська влада влаштувала в анексованному Криму змагання військових льотчиків "Авiадартс-2016", вони стартували на українському півострові 28 травня і тривали до 5 червня.

https://apostrophe.ua/news/world/ex-ussr/2016-05-29/putin-ustroil-aviasorevnovaniya-na-poligonah-okkupirovannogo-kryima-opublikovano-video/60619

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явився відеозапис з місця виявлення уламків російського винищувача Су-27 у Пушкінському районі Підмосков'я.

У російському Міністерстві оборони заявили, що льотчик винищувача Су-27 намагався відвести літак в бік від населеного пункту.