RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Реакція України на новий економічний удар від Путіна викликала хвилю жовчі в РФ

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна кепкують з приводу заяви міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва про те, що Україна може ввести дзеркальні санкції у відповідь на заборону на транзитні перевезення товарів з України в Киргизії.

Про це свідчать їх коментарі на сайті російського пропагандистського видання РІА Новини.

"Та нехай, у нас країна знаходиться в 9 часових поясах, у нас деякі регіони втричі більше, ці "обмеження" явно не рівнозначні. Будемо возити через Білорусь або Калінінград", - хвалиться користувач з ніком Олексій Чередниченко.

"І чого це хохли переполошилися, мабуть рильце в пушку, возять мабуть наркоту і контрабандні товари, інакше б Путін не став так швидко вводити в закон зміни...", - пише Микола.

Крім того, безліч уїдливих коментарів на адресу України росіяни залишили на сайті російського видання Lenta.ru.

"Наші вантажі вже давно через хохляндію не йдуть, так що обмежуйте, хрін з вами!", "Не зрозумів проблеми. В'їжджай через зазначені пункти пропуску, став пломбу і котися собі спокійно до кордону. Це проблема?", Ну введе Київ.. і не буде отримувати гроші за транзит)) Укропітеки ж багаті)", Попереджали ж,що ваші товари в ЄС не конкурентноспроможні.... не послухалися... ВВП не винен", - пишуть путінці в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", у відповідь на указ Путіна, в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України звинуватили Росію в порушенні низки торгівельних домовленостей.