RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії обурюються через талісман до ЧС-2018

У Росії викликала хвилю обурення звістка про те, що офіційним талісманом чемпіонату світу з футболу 2018 року, який пройде в РФ, став вовк по імені Забивака.

Новину про вовка Забиваку активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі РИА Новости.

"Ім'я талісмана під стати грі наших футболістів влітку у Франції. Забили на все. Як-то вдома через півтора року буде?", "Вовк... Ну, припустимо — звір важливий, серйозний і корисний. Але "Забивака"?!?!?! Слухайте, чому у нас весь час якісь мультяшні герої? Чому цього вовка не можна було зобразити благородним, ставним, сильним?... У ці всі уті-путі дуже добре вписалися б герої мультика "Левеня і черепаха", до речі і гімн чемпіонату був би вже готовий. Олег Анофріев відмінно виконує пісеньку в цьому мультику. Загалом, дитячий сад якийсь... Забивака, блін", "Образ вовка буде явно не на користь позитивному образу Росії в очах європейців та американців! Просто дали русофобам ще один козир для русофобської пропаганди", "А навіщо талісману футбольного чемпіонату гірськолижні окуляри?", "На Олімпіаді були красивіші ведмедик, зайчик і тигреня. Цей вовк мені не подобається", "Забивака? І брат його — "Раскуришка"?", "А хто подумав про те, як будуть перекладати це слово на іноземну мову? Або знову на Мутко хочуть повісити?", "Мультяшного виду вовченя, в окулярах для сну і з величезною бородавкою на лобі (якщо це не пухлина і не хуліганський привіт від дизайнерів) в якості талісмана футбольної події? Оригінально. З таким талісманом у нашої команди є залізне виправдання можливої невдачi: "А чого ви від нас хотіли з таким талісманом?", — коментують росіяни.

Фото оргкомiтету ЧС-2018

Нагадаємо, крім Вовка, на звання талісмана футбольного чемпіонату претендували Амурський Тигр і Кіт.

Чемпіонат світу з футболу проходитиме в Росії з 14 червня по 15 липня 2018 року.

Як повідомляв "Апостроф", Федерація футболу України може прийняти рішення про бойкот Чемпіонату світу з футболу 2018 року в Росії.