RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Путін "послав" жителів Севастополя: відео з бідою викликало єхидство в мережі

У мережі з єхидством відреагували на відео з Севастополя в анексованому Криму, на якому житель міста скаржиться на жалюгідний стан будинку, в якому сильно протікає дах.

Відео, записане в ніч на 31 жовтня, опубліковано на YouTube.

Житель Севастополя зняв горище будинку №21 по проспекту Гагаріна. До цього будівельники в рамках капремонту демонтували дах і будинок майже два місяці простояв без нього. У підсумку конструкціям було завдано шкоди. Жителі зверталися зі своєю проблемою до президента РФ Володимира Путіна, але він відіслав листа назад окупаційній владі міста.

"Зає*ісь сходили на референдум?)))", "Ахаха!!! Путєн памагі!!!", "Небойсь укродрг пробралася під виглядом робітників, щоб спеціально напаскудити "рідній гавані"=))", "Абама, коли ж ти вже припиниш??? )))", "Шо вам *ля не подобається? Дощ - це вода а *уйло вам обіцяв вирішити проблему з водою! А ви замість спасибі, скаржитеся як останні лохи, радіти треба!!!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", жителі окупованого Сімферополя влаштували протести на одному з ринків міста, погрожуючи Майданом.