RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Путін — це війна і смерть: журналіст з РФ жорстко висловився про гібридну війну Кремля

Російський журналіст і блогер Олександр Сотник розповів про те, чим небезпечна гібридна війна, яку веде президент РФ Володимир Путін.

Про це Сотник написав у колонці на своєму сайті.

Журналіст зазначив, що гібридну війну Путін "обкатував" ще під час військової агресії в Грузії, а пізніше застосував цю модель в Україні, вже в "розширеному форматі". Сотник вважає, що далі Путін хоче "дестабілізувати Європу за допомогою пропаганди, терактів підгодованих "ісламістів" і хвилі біженців, породженої військовими діями в Сирії".

Російський журналіст вказує, що у разі реалізації такого плану США можуть втратити колишній вплив. Сотник пише, що Путін прагне растлить Європу і США, оскільки саме там зосереджені накрадені кошти.

Сотник називає "гібридну війну" красивим терміном, за яким ховається справжня смерть і кров. "Смерть не буває гібридною", — підкреслює він. На думку журналіста, гібридна війна Путіна неодмінно переросте в "гарячу" і торкнеться кожної людини на планеті.

"Путін — це війна і смерть. Стовідсоткова і неминуча. Саме тому з Путіним і створеною ним системою необхідно боротися до повного зносу", — стверджує Сотник.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Сотник озвучив сценарій палацового перевороту в Кремлі.