Лайм

44-річна британка народить 22 дитину: рік тому супермама обіцяла зупинитися

Першу дитину жінка народила в 14 років

Мати однієї з найбільш багатодітних сімей Британії, 44-річна Сью Редфорд, очікує 22-го дитину. Цій події жінка присвятила тематичний ролик в YouTube, в сюжеті якого показала своїм фоловерам перший знімок УЗД.

Як зазначила жінка, зараз вона знаходиться на 15-му тижні вагітності, визначити стать дитини лікарям поки не вдалося. Випереджаючи питання своїх підписників, супермама зазначила, що була б дуже рада хлопчикові. В такому випадку дітей в її родині буде порівну, тому що наразі вона виховує 10 хлопчиків та 11 дівчаток (відео дивіться на сторінці нижче).

Примітно, що ще в минулого році мати двадцяти однієї дитини та зірка місцевої преси обіцяла, що більше народжувати не стане. Але, судячи з усього, непарна кількість дітей не давало їй спокою.

Першу дитину жінка народила в 14 років. Сьогодні родина Редфорд живе на гроші від сімейної пекарні, а також отримує допомогу на дітей від держави. Витрати, як зізналася супермама в бесіді з Daily Mail, іноді бувають колосальними. У кругленьку суму родині обходиться навіть банальний похід до кінотеатру.

"Нам дуже подобається ходити в кіно, особливо на свята, коли дітям трохи нудно, йде дощ, і їм більше нічого робити. Але це може бути до 10 фунтів стерлінгів на людину, отже це виходить доволі дорого", - розповіла Сью.

За словами жінки, родина завжди уважно стежить за різними акціями та купонами на знижки. Іноді вони виявляються дуже доречними: "Ми часто шукаємо різні коди знижок, які ви можете знайти в інтернеті, і погоджуємося з будь-якими їх пропозиціями".

  • Актриса Олена Кравець зізналася на шоу "Танці з зірками", що її 16-річна дочка живе окремо від родини, проте відмовилася назвати причину. Ось про що промовчала в ефірі зірка "Кварталу".
  • Музикант та продюсер Денис Повалій, син співачки Таїсії Повалій, показав в мережі фотографії вагітної дружини Лани. Вперше про становище його коханої стало відомо в лютому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів