Лайм

Офіційно оголошено про повернення "Друзів" на екрани: коли вийде новий епізод серіалу

Початковий склад акторів популярного ситкому повернеться на екрани в спеціальному епізоді

"Друзі" повертаються - тепер уже офіційно. Чутки про возз'єднання приятелів з'явилися ще в минулому році, але тільки зараз компанія WarnerMedia, що володіє телеканалом HBO, запевнила фанатів, що герої популярного серіалу знову зберуться разом.

Як повідомили в компанії, спеціальний епізод з'явиться на платформі стрімінгового сервісу HBO Max в травні 2020 року і буде доступний разом з іншими 236 серіями культового серіалу.

Шанувальники "Друзів" знову побачать Дженніфер Еністон в ролі Рейчел, Кортні Кокс (Моніку), Лізу Кудроу (Фібі), Метта Леблана (Джоуї), Метью Перрі (Чендлера) і Девіда Швіммера (Росса).

Актори серіалу вже відреагували на новину в соцмережах. Дженніфер Еністон опублікувала в Instagram архівне фото "друзів" і написала: "Це відбувається ...". Такий же пост з'явився і у інших зірок ситкому.

Нагадаємо, прем'єра серіалу "Друзі" відбулася в 1994 році. Шоу виходило в ефір аж до 2004 року. У минулому році, 22 вересня, в світі відзначили 25-річчя ситкому, який раніше визнали одним з кращих за всю історію американського ТБ.

  • А поки шанувальники з завмиранням серця чекають виходу нової серії "Друзів", ми вирішили подивитися, чи сильно змінилися зірки телешоу за 25 років.
  • Дженніфер Еністон показала миле фото з акторками серіалу "Друзі". 7,5 мільйони лайків і десятки тисяч коментарів набрало в Instagram фото Дженніфер, яка провела душевний вечір в компанії колег.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї