Лайм

Щеня Чау-чау по кличці Тучка Орео виріс та став справжньою Хмарою - потискати таку печеньку захоче кожен

Цей чарівний песик щодня закохує в себе тисячі людей

Цуценя породи Чау-чау прозвали Тучкою Орео, і як тільки ви побачите його пухнасту мордочку, то відразу зрозумієте чому. Подорослішавши, собачка ще більше стала схожа на хмару, але вона як і раніше викликає розчулення і зізнання в любові користувачів мережі.

Щеня стало популярним практично з моменту свого народження. Тоді господиня песика на ім'я Сара опублікувала в Instgaram кілька знімків чотирилапого і він відразу закохав у себе тисячі людей. І все завдяки своїй мімімішній зовнішності.

Фото: instagram.com/theoreocloud

Фото: instagram.com/theoreocloud

Сьогодні Тучці Орео ще немає і року, а він уже більше схожий на левеня, ніж на собаку. Єдине, що залишилося незмінним - його характер. Песик дуже розумний і спокійний, а з віком став ще й дуже терплячим.

Фото: instagram.com/theoreocloud

"Тепер, коли він став старше, він виявився дуже терплячим щеням, якому цікаво вчитися, але він як і раніше такий же ідеальний, як і в перший день, коли ми його взяли", - поділилася господиня пухнастого гіганта.

Фото: instagram.com/theoreocloud

Фото: instagram.com/theoreocloud

Фото: instagram.com/theoreocloud

  • Чарівний золотистий ретривер зібрав в соціальних мережах величезну кількість шанувальників - все завдяки мітці на його морді. Енцо народився з рідкісною генетичною мутацією, яка "розфарбувала" його шерсть в чорний колір.
  • Милий пес постійно псує групові фото, і такий друг є у всіх. Дивлячись на ці знімки, стриматися і не посміхнутися просто неможливо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео