Лайм

Особливий подарунок долі: Вакарчук зворушливо привітав сина з першим днем народження

Артист поділився чорно-білим знімком

Український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук привітав свого сина з днем народження - 19 червня Івану виповнився рік. На честь свята артист опублікував перше фото із малюком.

На знімку, який Вакарчук, виклав в Instagram, можна побачити крихітку ручку, яка тримає тата за палець. Обличчя дитини співак поки що не наважився показати шанувальникам. "Святкувати перший рік сина в День батька - особливий подарунок долі!" – говориться у підписі до чорно-білого кадру.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Відомо, що сина виконавець назвав на честь свого батька Івана. Раніше у інтерв’ю Вакарчук заявляв, що із появою дитини його життя стало змістовнішим:

"Звичайно, маленькі діти впливають на якісь побутові зміни. Ну і, безперечно, з'явилися певні емоції, яких я раніше не знав. Але в глобальному масштабі – з погляду мого ставлення до життя, все як і раніше: люблю музику, людей, намагаюся жити насиченим життям. Просто завдяки синові моє життя стало більш змістовним".

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

ЗМІ писали, що первістка музиканту народила його обраниця - українська продюсерка Productions Radioaktive Film Євгенія Яцута. У мережі поширюється інформація про те, що закохані разом вже не один рік. Сам же артист не підтверджував, але й не заперечував цієї інформації.

А поки фанати намагаються дізнатися хоч якісь подробиці особистого життя Вакарчука, у мережі заговорили про те, що ймовірна цивільна дружина співака вагітна вдруге. Її помітили з кругленьким животом на Каннському кінофестивалі.

Євгенія ЯцутаФото: facebook.com/yatsuta

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ