Лайм

По позиціях працює російський танк: Тарас Тополя розповів, як зустрічає день народження на передовій

Сьогодні у лідера гурту "Антитіла" подвійне свято

21 червня Тарас Тополя святкує 35-річчя. Також у цей день виповнюється 14 років від дня заснування гурту "Антитіла". Музиканти, які захищають Україну в лавах тероборони, вперше зустріли дні народження колективу та фронтмена на передовій.

"Вперше зустрічаємо день народження на передовій під шкварчання рацій (як добре, що вони є). По позиціях працює рашистський танк, міномети. На щастя, за ніч жодного пораненого та вбитого. Проте атмосферка ще та", - написав Тополя в Instagram.

Фото: instagram.com/antytila_official

Музикант подякував шанувальникам за привітання та донати на підтримку їхнього батальйону. "Такі подарунки сьогодні як ніколи доречні. Все витрачається на нашу спільну перемогу", - наголосив він.

Також співак вирішив розіграти свої особисті речі, які з ним з першого дня повномасштабної війни: рукавиці, балістичні окуляри, шолом та штик-ніж.

"Власники цих речей будуть обрані рандомно між усіма, хто надішле донати протягом наступних трьох днів", - написав Тарас і залишив реквізити для перерахування коштів в дописі (для перегляду гортайте вправо).

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Taras Topolia (@tarastopolia)

"14 років! Топимо за своє! Робимо своє! З року в рік 21 червня у команди "Антитіл" подвійне свято. Сьогодні, як ніколи, перед нами стоїть багато викликів. Попри складнощі та різні життєві ситуації, ми залишаємося чесними перед собою та перед нашими прихильниками. Наша музика про людей та для людей і буде такою завжди. Дякуємо усім друзям, колегам, прихильниками, які роками з нами. Далі - більше! Знаємо, що Переможемо! Напишемо ще багато українських пісень, зіграємо ще багато гарних концертів для українців у всьому світі!", - написали учасники колективу на своїй сторінці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Антітіла / Antytila (@antytila_official)


Окремий допис музиканти присвятили своєму колезі - Тарасу Тополі.

"Крутий татко, коханий чоловік, достойний син, надійний друг та приклад для мільйонів молодих людей. Тарасе! Твоя принциповість, наполегливість та віра у свою справу заражає усіх навколо. А талант – торкає серця людей по усьому світу. Бажаємо тобі тримати цей марафон ще багато-багато років. Сил та наснаги! Здоров‘я! І щоб рідні якнайшвидше були поруч. Любимо тебе, поважаємо та завжди поруч. Твої Антитіла, - привітали фронтмена музиканти. - Не так планували ми зустрічати твій ювілей, але які часи таке і свято. Гучно святкуватимемо разом з Перемогою. Обіймаємо!".


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Антитіла / Antytila (@antytila_official)

  • Раніше Тарас Тополя розвінчав міф про зірок у теробороні. Лідер гурту "Антитіла" розповів, чим зайнятий на службі.
  • Екс-лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський у свої 50 років став солдатом ЗСУ. Він служить стрільцем 47-го окремого батальйону. Днями після ворожої атаки музикант втратив усі свої речі .

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ