Лайм

Не сказав жодного слова на сцені: Потап показав наслідки застуди лицьового нерва

Репер не зміг виступити на концерті як артист

Під час повномасштабної війни Потап (Олексій Потапенко) перебуває у європейському турі на підтримку України. Днями у Мадриді пройшов благодійний концерт із українськими артистами, де мав виступити й репер. Проте вийти на сцену він не зміг – напередодні музикант застудив лицьовий нерв. При цьому він не розгубився і знайшов спосіб зібрати кошти для українців, які постраждали від російської агресії.

Потап опублікував в Instagram кілька фото та відео, на яких видно наслідки застуди. У кадрі репер з'явився з невеликою асиметрією обличчя - м'язи з одного боку паралізовані та нерухомі. Через проблеми зі здоров'ям Олексій не міг виступити на концерті як виконавець, тому він спустився з картонною коробкою до глядачів та зібрав пожертвування для України у залі. Усього вдалося зібрати понад 10 тисяч євро.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)


"Для мене це було надважливо, не сказавши ні слова на сцені, зробити те, що повинен робити український артист сьогодні - підтримати наших людей морально і передати все до цента, на допомогу Україні, побачити рідні очі і з кожним зробити фото! Майже з кожним! Хто не встиг сьогодні, обов’язково побачимосьще!", - написав Потапенко.

Запалення лицьового нерва – це гостре одностороннє ураження (перекіс) м'язів обличчя. Крім асиметрії, захворювання проявляється сльозогінністю або сухістю ока, зниженням смаку, слуху.

  • Раніше канадський поп-R&B-виконавець Джастін Бібер зізнався, що страждає на серйозне захворювання, через яке половина його обличчя паралізована. Про недугу 28-річний співак розповів у своєму Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні