Лайм

Люди перуть у калюжах: Олександр Еллерт показав моторошне фото з окупованого Маріуполя

У місті критична ситуація із водою

Російські окупанти довели тимчасово захоплений Маріуполь до повної гуманітарної та екологічної катастрофи. Місто перетворилося на сміттєзвалище і фактично відрізане від будь-якого водопостачання. Людей рятують лише дощі.

Український гуморист Олександр Еллерт не зміг промовчати, побачивши, як мешканці окупованого міста на Донеччині змушені прати білизну в калюжах. Він опублікував в Instagram моторошну фотографію, зазначивши, що дивлячись на цей кадр відчуває біль та злість на те, що відбувається.

Фото: instagram.com/ellert_a

"Коли весь світ прагне до зростання і достатку, наш сусід все перетворює на брудну калюжу. Це як порівняння з нею з ним самим. "Брудна, немита росія", яка споконвіку мала таку репутацію. Неможливість домовитися і абсолютна відсутність слова компроміс", – написав Еллерт.

"Спочатку ми всі кричали і зверталися до народу росії, але тепер всі зрозуміли, що єдиний вихід з цього аб'юзу це зробити так, щоб ця калюжа висохла. Просто щоб її не стало. Не стало цього режиму, еб***их правителів і безмозких "ботів", вихованих на антимораль і деградацію, - додав він. - Залишається чекати, чекати і вірити, що сонце одного разу висушить залишки цих "залишків"!".

Фото: instagram.com/ellert_a

  • Раніше Андрій Бєдняков показав, як маріупольці виживають за умов гуманітарної катастрофи. Український телеведучий та уродженець Маріуполя опублікував страшні фото життя в окупованому росіянами місті.
  • Також Бєдняков показав, як у Маріуполі звичайна міська вулиця перетворилася на цвинтар після повномасштабного вторгнення РФ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують