Лайм

У 41-річної Періс Хілтон народився син: зірка показала перше фото з малюком

Щаслива мама залишила зворушливий підпис до знімку

Відома американська світська левиця Періс Хілтон, яка раніше розповідала, що готується стати матір’ю за допомогою штучного запліднення, здивувала новиною, що у неї народилася дитина. Хлопчика виносила та народила для зірки сурогатна мати.

Щаслива 41-річна матуся оприлюднила у Instagram фото, на якому тримає малюка за ручку. "Тебе вже люблять дужче, ніж можна вимовити словами", - йдеться у підписі до зворушливого кадру.

Фото: instagram.com/parishilton

У коментарі виданню People знамениість розповіла, що завжди мріяла стати мамою і безмежно щаслива, що вона та її чоловік Картер Реум зустріли один одного та змогли побудувати родину: "Ми дуже раді створити разом сім'ю, і наші серця вибухають від любові до нашого маленького хлопчика".

Читайте також: Чекає на двійню. 48-річна акторка Гіларі Свонк вперше стане мамою.

Нагадаємо, у січні 2021 року Хілтон ділилася, що проходить процедуру екстракорпорального запліднення (ЕКЗ), щоб здійснити свою найбільшу мрію – нарешті стати матір’ю. "Він просто хлопець моєї мрії. Картер на 100% той самий. Ми весь час говоримо про планування весілля, вигадуємо імена нашій дитині і все в такому дусі. Я дуже рада, що просто зроблю наступний крок у своєму житті і, нарешті, буду жити по-справжньому. Ми робимо ЕКЗ, тому я можу обрати близнюків, якщо захочу", - говорила тоді вона.

Фото: instagram.com/parishilton

За венчурного капіталіста Картера Реума світська левиця вийшла заміж у листопаді 2021 року. Розкішне весілля пройшло у Лос-Анджелесі у приватному маєтку. Усього пара влаштувала дві весільні вечірки, які були зняті на камеру для документального серіалу Періс - "Закоханий у Париж".

Фото: instagram.com/parishilton

Про роман Періс та Картера стало відомо у квітні 2020 року. У день 40-річчя бізнесмен зробив своїй обраниці пропозицію, і вона відповіла "так".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення 2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція