Лайм

Топ-5 моделей кросівок, які вважають наймоднішими у 2023 році: фото

Беріть собі на замітку та розкажіть подрузі

У лютому багато модниць вже розпочинають підготовку до нового сезону та оновлюють свій гардероб. І якщо ви вже приглянули стильні балетки для повсякденних образів або туфлі для жіночніших, радимо також звернути увагу на моделі трендових кросівок. theLime вирішив докладніше розповісти про це.

Туристичні кросівки (хайкери)

Туристичні кросівки або, як їх ще називають, хайкери (hiker, hiking boots) спочатку призначалися для подорожей у гори та вважалися взуттям для альпінізму та гірського туризму. Їх можна відрізнити за характерними елементами: нековзна рифлена підошва, товста шкіра з просоченням або водовідштовхувальна мембранна тканина, петлі та скоби для шнурівки, міцні шнурки.

У 2023 така модель опинилася на піку популярності та стала улюбленим аксесуаром вуличного стилю таких знаменитостей, як Емілі Ратаковські та Белла Хадід.

Фото: merrell.com

Фото: pinterest.com

Футбольні кросівки в стилі ретро

Також у моді-2023 футбольні кросівки у стилі ретро з гумовою підошвою. Як правило, такі моделі виготовляють із замші або вони мають замшеві вставки.

Тренд набирає популярності серед таких знаменитостей, як Кендал Дженнер і Хейлі Бібер, які віддають перевагу футбольним кросівкам та одягають їх із повсякденними спортивними образами та вбранням для нічних прогулянок містом.

Фото: golausa.com

Фото: int.toteme-studio.com

Читайте також: Класичні лофери на піку популярності - як виглядають модні туфлі 2023 року.

Класичні білі кросівки

У моду також повертаються класичні білі тенісні кросівки. Поєднувати таку модель можна як зі спортивним одягом, так і з джинсами, пальто або тренчем.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Кросівки для бігу

Також на піку популярності бігові кросівки, які цього сезону дизайнери пропонують носити не тільки з елегантними брюками та білою сорочкою або футболкою, а і з жіночними сукнями. У трендах моделі з елементами сріблястого відтінку.

Фото: saucony.com

Фото: highsnobiety.com

Високі кросівки (хайтопи)

Хайтопи або, як їх ще називають, високі кросівки, ідеально підійдуть як під укорочені моделі джинсів та шкіряні тренчі та пальта, так і під шорти та сукні у більш теплу пору року.

Фото: highsnobiety.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно