Лайм

Ледь не зомлів від страху: Кацурін вперше заспівав з Дорофєєвою на сцені

Співачка несподівано покликала коханого із залу

Міша Кацурін - автор кількох пісень Наді Дорофєєвої, у тому числі й треку "Щоб не було", в якому пара розповіла про свої стосунки. Ресторатор з'являвся у кліпі співачки, а тепер заспівав із коханою на одній сцені. Це сталося на концерті в Луцьку, який став завершальним у гастрольному турі української артистки.

Кацурін був на виступі Наді як слухач, але в якийсь момент співачка запросила його на сцену. Дорофєєва попередила глядачів, що виконання буде без попередньої репетиції та посміялася, що їй "вдома буде капець". "Ви ж розумієте, у людини ресторани, а зараз він йде співати і грати", - сказала вона зі сцени.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Коханий співачки зізнався, що приїхав до Луцька, щоб послухати концерт своєї улюбленої співачки, але він "потрапив у пастку" і тепер його "примушують свистіти". Фрагменти спільного виступу пари з'явилися на фан-сторінці співачки в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Читайте також: Кацурін написав для Дорофєєвої нову пісню "Вотсап" про стосунки на відстані відео.

Подивитися цю публікацію в Instagram


Кацурін зробив скріншот допису з концерту та опублікував його у себе в "сторіз". Міша зізнався, що шалено хвилювався, при цьому отримав великий кайф від виступу.

"Поїхав на останній концерт туру послухати кохану. Сиджу в залі, нікого не чіпаю. Виходь, каже, співай зі мною. Вийшов, заспівав. Ледь не зомлів від страху. Кайф дикий", - написав ресторатор.

Фото: instagram.com/misha_katsurin

Окрім спільного виконання пісні "Щоб не було" Дорофєєва ще й станцювала для коханого спокусливий танець. "Все як вдома" - з усмішкою сказав Кацурін і поцілував кохану.

Подивитися цю публікацію в Instagram

.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ

Олександр Положинський натякнув на проблеми зі здоров'ям і налякав фанатів виглядом своїх очей

Український музикант і військовослужбовець Олександр Положинський показав фото з катетером у руці та зіницями різного розміру, налякавши шанувальників