Лайм

Принц Йорданії зіграв розкішне весілля: серед гостей Джилл Байден та Кейт Міддлтон

Королівська родина запросила 1700 осіб

28-річний спадкоємний принц Йорданії Хусейн та його 29-річна наречена Раджва Аль-Саїф офіційно одружилися. Його Королівська Високість влаштував гучне весілля, куди були запрошені члени королівських сімей та високопоставлені гості з усього світу.

Розкішна церемонія відбулася в Аммані у палаці Захран. Наречений і наречена приїхали на вінтажному Rolls-Royce Phantom V 1968, який був виготовлений на замовлення для покійної королеви Зейн аль-Шараф, прабабусі принца.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)


Як пише Daily Mail, для церемонії Раджва обрала чарівну білу сукню знаменитого ліванського дизайнера Елі Сааба. Весільне вбрання відрізнялося довгим шлейфом, фатою з квітковою вишивкою та діамантовою тіарою. Принц Хусейн був одягнений у військову форму. Наречена йшла до вівтаря у супроводі молодшого брата принца Хусейна Хашема бін Абдалли.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)


Королева Ранія для весілля сина обрала чорну стриману сукню Dior. Приталене вбрання в підлогу було прикрашене мереживними вставками із золотистим декором на шиї та рукавах.

Фото: instagram.com/queenrania

Весілля Хусейна та Раджви відбулося у мусульманських традиціях. Після церемонії відбувся урочистий прийом, куди королівська родина Йорданії запросила 1700 осіб. Серед них - Кейт Міддлтон і принц Вільям, принцеса Беатріс, кронпринцеса Вікторія і принц Даніель Шведський, королівські сім'ї Нідерландів, Данії, Бельгії, Норвегії, а також перша леді США Джилл Байден з дочкою Ешлі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)


Принцеса Уельська з'явилася на прийомі в дизайнерській сукні з вишивкою на ліфі та рукавах пудро-рожевого кольору. Автором вбрання також став дизайнер Elie Saab. Чоловік Кетрін обрав для урочистості темно-синій строгий костюм, білу сорочку та синю краватку.

Читайте також: Топ-10 найкрасивіших суконь Кейт Міддлтон, в яких вона з'являлася на урочистих подіях.


Джилл Байден була одягнена в пильно-рожеву атласну сукню з вирізом у районі декольте, прикрашеним перлами. Дочка першої леді США обрала лаконічну чорну сукню довжини міді.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Tyler Ellis (@tylerellisofficial)


У березні племінниця принцеси Діани Амелія Спенсер зіграла весілля на вершині гори.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита