Лайм

Над цим треба працювати: відома акторка розповіла, як підтримує стосунки з чоловіком у ЗСУ

Анастасія Карпенко вважає, що над збереженням близькості потрібно працювати

Сьогодні сотні тисяч українських родин чекають з війни своїх близьких, намагаючись підтримувати їх, зберігати гарні стосунки всупереч важким умовам та довгій розлуці. Знаменитості – не виняток. Раніше про стосунки з чоловіком у ЗСУ розповідала акторка Наталка Денисенко, а тепер своїм досвідом поділилася її колега Анастасія Карпенко, відома за фільмами "Як там Катя?", "Перевізниця", "Я і Фелікс".

Читайте також: Наталка Денисенко відповіла на закиди, що її чоловік-військовий "занадто часто" ходить у відпустки.

Анастасія Карпенко, її чоловік Максим Ніколаєнко із 3-річною дочкою Фото: https://www.facebook.com/anastasia.karpenko.art

У ЗСУ служить чоловік актриси, Максим Ніколаєнко. Також країну захищає старший брат Анастасії. В інтерв'ю Аліні Доротюк Карпенко розповіла, що розуміє невідворотність змін, які відбуваються із людьми на війні. Вона вважає, що підтримка близьких у розлуці з військовими – щоденна праця.

"Люди перебувають 2 роки в умовах війни. Не просто пересиджують десь, а в самому центрі подій. Це змінює їх як людей. Вони не бачать своїх дружин та дітей, не бачать нормального життя. Коли вони повертаються сюди, їм доводиться знову звикати до всього: до пробок, до людей, до спілкування, до того, що дуже мало подяки до військових та розуміння війни", - розповіла актриса про своїх близьких.

"Емоційний зв'язок – те, що більшість пар тримає. Втратити його дуже легко, якщо ти перестаєш ділитися повсякденними внутрішніми історіями. Я йому просто розповідаю усе, що трапилося у нас, питаю, що трапилося у нього. Це можуть бути дріб'зякові речі, але вони дуже важливі. Просто бути в курсі. Коли він приїжджає, ми робимо максимальне свято. Адже це свято і для нас, і для дитини. Над цим потрібно працювати", - вважає Анастасія.

Читайте також: Побачення на передовій: Раміна розповіла про нові стосунки з військовим.

Максим Ніколаєнко Фото: Facebook

За час війни були моменти, коли Максим не виходив на зв'язок 17 днів поспіль. У дружини захисника немає жодних порад для жінок, які перебувають у подібній ситуації. Головне, на її думку, - намагатися "перемикатися".

"Я емоційно вмирала, коли він не виходив на зв'язок. Але коли я дала інтерв'ю на цю тему, він мені зробив зауваження, щоб я не була такою відвертою. Про це говорити не слід. Тому я тільки скажу про свій емоційний стан. Мені було дійсно дуже важко, я не зверталася за допомогою. Не могла думати про хороше, думала виключно про погане. Я просто чекала, перемикалася на дитину і спорт. Коли ти перемикаєшся на дитину, маєш бути у дуже контректному стані. Адже діти зчитують, що у нас усередині", - каже вона.

Раніше дружина коміка Віктора Розового повідомила, що на фронті він отримав тяжке поранення голови.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші