Лайм

Український бренд створив для alyona alyona авангардний образ для виступу в Нідерландах: фото

Виконавиця залишилася задоволена модним результатом

Вже у травні представниці України alyona alyona і Jerry Heil виступлять зі своєю конкурсною піснею "Teresa & Maria" на "Євробаченні-2024" у Мальме, а поки що артистки заспівали цю композицію в рамках шоу "Sophie & Jeroen" в Нідерландах. На сцену реперка вийшла в авангардному образі, про створення якого розповів його автор Костянтин Омеля.

Так, у коментарі виданню "НВ" дизайнер бренду Omelia зазначив, що їхня марка спеціалізується на редизайні готових речей, а саме сорочок. І спеціально для виконавиці був створений аутфіт, який його команда ніколи не робила раніше.

Читайте також: Чому Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024" і чи є шанс на перемогу.

alyona alyona в авангардному образі виступила в Нідерландах Фото: omelia_atelier/Instagram

"Такого дизайну ми раніше не робили. Стояла задача зробити авангардний лук з великої кількості сорочок, які б міксувалися між собою і складалися в одну композицію. Для костюму ми обрали сорочки сірого, білого і чорного кольорів", - пояснив Костянтин.

Омеля зауважив, що на створення авангардної унікальної сорочки знадобилося близько 10 класичних сорочок. Також були створені і брюки, на пошиття яких знадобилося чотири чи п'ять класичних брюк - з них дизайнери зробили брюки карго із кишенями:

"У ніх ми використовували фрагменти сорочок, рукави. Ми їх розрізали, зшивали між собою, компонували. Також для цього образу ми зробили для Alyona Alyona чорні брюки, на пошиття яких також пішло четверо чи навіть п’ятеро класичних чорних брюк".

Наразі це єдиний образ, який дизайнер створив для представниці України на "Євробаченні" цього року. За його словами, результат сподобався реперці. Яскравий образ завершила кольчужна краватка, дизайнеркою якої є Олена Романова.

Читайте на тему: Букмекери спрогнозували переможців першого півфіналу "Євробачення-2024": які шанси в України.

представниці України на цьогорічному "Євробаченні"Фото: instagram.com/thejerryheil

Нагадаємо, міжнародний пісенний конкурс у 2024 році пройде у шведському місті Мальме. Перший півфінал відбудеться 7 травня, де виступлять 15 країн, другий півфінал – 9 травня, де шанувальники побачать виступи 16 країн. Фінал заходу відбудеться 11 травня за участю 26 країн: по 10 з кожного півфіналу, а також країни Великої п'ятірки: Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія, Італія та Франція і країна, яка приймає, - Швеція.

  • Дізнайтесь також про співака Nemo зі Швейцарії, який претендує на перемогу на "Євробаченні-2024".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу